Plaže u Crikvenici

Crikvenica je poznata po svojim lijepim plažama. Popularna Gradska plaža u Crikvenici osim dnevne nudi i noćnu zabavu u svojim atraktivniim klubovima Sabbia i Kataka. Plaža Podvorska koja se nalazi na nekoliko koraka od pansiona Ribica opremljena je tuševima, svlačionicama i uz nju se nalazi više ugostiteljskih objekata gdje se možete okrijepiti dok uživate u suncu i moru. Od centra Crikvenice do Gradske plaže proteže se plaža Balustrada sa mnogo popratnih sadržaja. Nasuprot plaži Podvorska, opet na nekoliko koraka od našeg objekta nalazi se i druga plaža pod nazivom Kaštel odmah do hotela Kaštel. Sve te plaže učinit će Vaš boravak u Crikvenici nezaboravnim a vaš godišnji odmor bezbrižnim i savršenim.

Gradska plaža

Opis:
Gradska plaža proteže se od hotela Zagreb do Crnog Mola. Plaža je pješćana sa mnoštvom objekata restorana i barova, igralištem za djecu, sportskih sadržaja, akvagan i sportovi na vodi.

Prikaži više

Plaža Podvorska

Opis:
Plaža Podvorska nalazi se ispred našeg objekta odmah pokraj Lučice gdje je moguće iznajmiti vez za čamac. Na samoj plaži i oko nje nalazi se mnoštvo barova i restorana. Plaža je opremljena tuševima. U samoj blizini nalazi se i plaža za pse koja je odvojena od same plaže Podvorska.

Prikaži više

Plaža Balustrada

Opis:
Plaža Balustrada proteže se od centra Crikvenice, točnije od Plivališta do hotela Zagreb. Plaža je šljunčana i opremljena tuševima. U blizini plaže i na samoj plaži naći ćete mnoštvo barova i restorana a na samoj plaži možete iznajmiti suncobrane i ležaljke.

Prikaži više

Napomene

Boravišna pristojba:
Boravišna pristojba je uračunata u cijenu
Doručak:
U objektu serviramo doručak.
Kućni ljubimci:
Kućne ljubimce ne primamo
Boravak za jednu noć:
Boravakdo 3 noći naplaćuje se dodatnih 7 € po osobi dnevno.
Dolazak- odlazak:
Smještaj je na raspolaganju od 14 sati na dan dolaska do 10 sati na dan odlaska
Kako rezervirati::
Za rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti 200 € avansa na naš bankovni račun a ostatak se plaća prvog dana po dolasku. Ako želite rezervirati neki od naših soba molimo da nas kontaktirate i mi ćemo vam poslati podatke bankovnog računa za uplatu.Free Visits Counter

Pension Ribica Crikvenica

Radovan Bačić
Šetalište Vladimira Nazora 29
51260 Crikvenica
Tel: +385 51 241 488
GSM: +385 99 2241 488
Email: radovan.bacic@ri.t-com.hr

BANK ACCOUNT:
ZAGREBAČKA BANKA d.d.
PAROMLINSKA 2
10000 ZAGREB
IBAN : HR7923600003114590087
SWIFT: ZABAHR2X
RADOVAN BAČIĆ
Šetalište Vladimira Nazora 29
51260 CRIKVENICA, CROATIA


Crikvenica

Crikvenica turističko odredište na Kvarneru nedaleko Rijeke s dugačkom plažom koja se kilometrima proteže od Kačjaka na zapadu pa do Selca na istoku. Cijela je Rivijera Crikvenica kilometrima dugo šetalište. Uzduž pitome i zelene priobalne linije nižu se zaštićene uvale, parkovi, vile i vrtovi, a u smjeru bujnog, brdovitog zaleđa staze i planinarski putovi. Gradska plaža je pješčana, tu se nalaze i šljunkovite plaža Balustrada u centru mjesta, plaža Omorika prema Dramlju i na poluotoku Kačjak. Crikveničku Rivijeru uz Crikvenicu čine mjesta Dramalj, Selce i Jadranovo. Crikvenica je poznata po obiteljskom i lječilišnom turizmu ali uz brojne kafiće i barove ne nedostaje zabave i noćnog života. Uz klubove u centru grada i Crnom molu, možete se počastiti u jednom od brojnih restorana ili pak otići na izlet brodom do obližnjeg Šila, Vrbnika ili Klimna na otoku Krku. Užitak je prošetati obalom bogatom zelenilom i gradskim parkovima, te se zaustaviti u jednom od mnoštva dobrih restorana, s bogatom ponudom ribe i školjki. Na Crikvenica rivijeri ne nedostaje prilika za bavljenje sportom i sportskim aktivnostima poput jedrenja, surfanja, ronjenja ili skijanja na vodi. Također, možete ponijeti ili iznajmiti bicikl jer u okolici postoje brojne bicikllističke staze. Crikvenica se ubraja u jedno od najsunčanijih mjesta na Jadranu, sa svojih 2500 sunčanih sati godišnje pa Vas neminovno očekuje preplanuli ten. Ukoliko odlučite provesti svoj godišnji odmor u Crikvenici, nećete pogriješiti a za Crikvenicu će vas vezati lijepe uspomene s vašeg ljetovanja.

...